Nieuwsbrief 4: Kerstmis
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 4: Kerstmis

 

Kleutertijdschriften

Superprijzen voor 50 jaar Doremi!
Doremi wordt 50 jaar en deelt elke maand prijzen uit! De kleuters van juf Mieke Vandenberghe uit Torhout maakten een leuke pagina uit Doremi 2. Zij en 4 andere klassen winnen een bezoek van Yves Bondue en de Balcompagnie voor het aanleren van het feestlied en het bijbehorende dansje.

Wilt u ook graag een extra pakje onder de boom? Bekijk onze wedstrijdpagina voor meer info.

  • Wedstrijd november:
    Omwille van de drukke eindejaarsperiode mogen de inzendingen van de maand november nog opgestuurd worden tot vrijdag 20 december. Maak kans op een gratis klasuitstap naar Boudewijn Seapark of Aywalle Monde Sauvage, boeken of schortjes.
  • Wedstrijd december:
    Stuur vóór 21 januari een leuk versje voor Doremi 10, over het thema ‘op uitstap’ naar 50 jaar Doremi en win een waardebon van Marsival of Bricolux, of andere superprijzen.

Gezellig samen zijn!
Deze maand staat, nog meer dan anders, in het teken van gezelligheid en samen zijn. Hang nu de vierde poster op in uw klas, met allerlei tips hoe de kleuters lief kunnen zijn voor elkaar! Knutsel ook de bijbehorende pagina’s in de tijdschriften
Heeft u de 14 didactische posters nog niet? Bestel het pakket dan snel. Speciaal voor leerkrachten, slechts € 15 extra bij een leerkrachtenabonnement (i.p.v. € 25 losse verkoop).  Meer info
Let op! Gaf u uw bestelling van uw abonnement(en) al door? Geen probleem, u kunt nog steeds van de voordeelprijs van € 15,- genieten. Contacteer hiervoor de klantendienst op tel.: 013 780 116.

Ho ho ho!
Verrassingsdoosjes in Dopido, een vrolijke kerstkaart in Dokadi en een superleuke kerstboom in Doremi: onze kerstnummers zitten ook dit jaar weer vol leuke spelletjes en knutsels! Of kijk in onze kerstboeken voor meer inspiratie. 

Wilt u de komende maanden nog meer leuke knutseltips voor uw kleuters? Herabonneer u en uw kleuters dan nu! De folders met alle info over de herabonnering vindt u rond het tijdschrift nr. 4 voor het 2e trimester.

 

Facebook-kerst
We hebben nog net geen 1000 likes onder onze kerstboom. Meedoen kan nog steeds! Help ons aan 1000 likes te geraken en vind onze Facebookpagina leuk! We trekken een aantal winnaars uit onze volgers en belonen hen met een reischeque ter waarde van € 200 of leuke boeken.

Leermiddelen

Basismappen Muzische vorming: 3+1 gratis*

Er zit muziek in uw klasje! In de Basismappen Muzische vorming hebben we gekozen voor muzische activiteiten rond 20 thema's waarin telkens alle muzische domeinen aan bod komen: muziek, drama, taal, beeld, beweging en media. De thema's zijn o.a. Vliegen, Op stap, Speurneuzen, Groeien, ... Elke map bevat activiteiten- en doelenfiches, reproducties van kunstwerken en een audio-cd met liedjes en geluidsfragmenten.

Zet het nieuwe jaar muzikaal in en profiteer nu van 25% korting bij aankoop van de 4 Basismappen Muzische vorming !

* U betaalt € 297 i.p.v. € 396. Aanbod geldig tot 16/12/13, enkel voor scholen bij rechtstreekse bestelling via de website. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of voordelen.

Op de agenda

Infodagen voor het basisonderwijs
Ook in 2014 organiseren we naar goede gewoonte onze infodagen voor het basisonderwijs. Kleuterleerkrachten kunnen er dit keer kennismaken met de nieuwe godsdienstmethode Sterretjes aan de hemel. Daarnaast is er ook een sessie in verband met onze op stapel staande uitgave over relationele vorming bij kleuters.

De infodagen vinden plaats tussen 12 en 27 maart 2014. Meer info omtrent data, locaties en inschrijvingen leest u in een volgende nieuwsbrief.

Hopla theatervoorstellingen:


Wedstrijd

Het schooljaar is nog niet halfweg, maar Uitgeverij Averbode denkt al aan de volgende jaargang! Welke thema’s zou u graag in onze tijdschriften aan bod zien komen, en waarom? Stuur uw top 3 voor 15 januari naar (dop@verbode.be, dok@verbode.be of dor@verbode.be) en maak kans op een boekenpakket!


Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be