Nieuwsbrief 9: Lang leve mama én papa!
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.

Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 9: Lang leve mama én papa!

 

Kleutertijdschriften

Lang leve mama én papa!
In mei zetten we alle mama's in de bloemetjes. Maar ook de papa's vergeten we niet. In onze nummers 9 vindt u toffe knutselwerkjes waarmee uw kleuters hun papa kunnen verrassen: blikken mannetjes met groene haren uit Dopido, lekkere koekjes in een zelf geknutseld doosje uit Dokadi of een vrolijke tandenborstelhouder uit Doremi. Wilt u nog meer cadeautjes knutselen? Neem dan hier eens een kijkje.

Ga komende maand op uitstap met uw kleuters en breng eens een bezoek aan de kapper (Dopido), een kok in een restaurant (Dokadi) of een tandarts (Doremi). Of u kunt ze ook uitnodigen in de klas.

50 jaar Doremi?
Het feestjaar van Doremi zit er bijna op, maar we hebben nog heel wat prijzen te verdelen! In 10 exemplaren van Doremi Plus 9 zit een gouden sticker verstopt. Bent u de gelukkige? Stuur de sticker dan voor 16 juni naar Doremi 50 jaar - Gouden Plus, PB 54, Averbode en ontvang leuke schortjes voor de kleuters van uw klas! Surf naar onze wedstrijdpagina voor meer informatie.

Neem een kijkje in de winnende inzendingen

Bijna vakantie!
Het mooie weer van de voorbije weken doet ons al dromen van een zalige zomer, vol zon en vrije tijd. Zorg ervoor dat uw kleuters zich ook op regendagen niet zullen vervelen, met onze vernieuwde vakantieboeken . Met deze handige scheurblokken op groot formaat kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag: 56 pagina's puur speelplezier!

Oefenboeken
Met de oefenboeken kunnen de kleuters ook tijdens de zomermaanden op speelse wijze blijven oefenen en leren. Nellie en Cezar gidsen de kleuters door de opdrachten.

Bestel ze nu!

 

Leesknuffel
Het allerleukste 
voorleesabonnement is al aan zijn 5e nummer toe!
Doorblader enkele pagina's uit leesknuffel 5:
Sneller dan de wolf.
Doorblader in preview al enkele pagina's uit
leesknuffel 6: Het toverwoord

>>>Meer info

 

Leermiddelen

1, 2 ... Beweeg je mee?
De bewegingsfiches met Nellie en Cezar zijn multi-inzetbaar voor de bewegingsjuf én de kleuterjuf in de klas. Bovendien zijn ze volledig aangepast aan het nieuwe leerplan bewegingsopvoeding van het vrije net.
De set bestaat uit 8 bewegingsfiches per thema (10 thema's van de jaarplanning) in een stevige opbergdoos.
Recto: afbeelding van de bewegingsoefening.
Verso: uitleg over de oefening, een extra oefening een gradatie moeilijker en per thema een groepsspel.

Bestel online

Promotie

Uniek aanbod!
10 prachtige handpoppen voor slechts € 50!
En dat is nog niet alles. Voor deze spotprijs krijgt u er ook nog eens een draagbare poppenkast bij, decor- doekjes en een boek met 26 poppenspelscenario’s!
Voor geen geld en in geen moeite kunt u er overal mee aan de slag: in de klas, thuis, in de kinder-opvang, in het kinderziekenhuis, in de speeltuinen en op de speelpleinen.
(Doelgroep: 5- tot 7-jarigen)

Bestel online

Op de agenda

Een preview op 2014-2015


Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief!

Op uitstap

Bent u nog op zoek naar een leuke uitstap voor uw klas? Misschien is één van deze tips wel iets voor uw kleuters:

  • Op wateravontuur in Hidrodoe, Herentals! Een uniek waterDOEcentrum met 100 waterexperimenten én een spetterende Watertuin. Mis de spannende 3D-film over waterproductie niet. Een bijzondere uitstap voor klein én groot. Meer info 
  • Maak kennis met de bewoners van het Sprookjesbos, in Valkenburg aan de Geul, net over de grens met Nederland. Laat de kleuters zich uitleven in het Speelkasteel en de Waterplaats en genieten van de sprookjesverhalen en Doeps’ poppenkast. Meer info
  • In Familiepark Aviflora in Ingelmunster kunnen de kleuters heerlijk ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin, of de natuur ontdekken in het dierenpark. Meer info
  • Familiepark Harry Malter in Heusden (Gent) biedt onderdak aan 100 dieren, die even nieuwsgierig zijn als de bezoekers. Een ritje met de huifkar of de safaritrein zijn maar enkele van de attracties die dit familiepark te bieden heeft. Meer info

 Vind ons leuk op uitgeverijaverbode     Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be