Nieuwsbrief 4: Samen naar dromenland
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.

Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 4: Samen naar dromenland

Educatieve tijdschriften

Kleutertijdschriften
Na de drukke kerstperiode is het nu tijd om het even rustig te maken in de klas. Maak het gezellig met kussens en dekentjes, om samen te snoezelen en de slaaprituelen onder de loep te nemen. Wat doen de kleuters voor ze gaan slapen? Hoe slapen ze het liefst? En voor de oudste kleuters: wie is er nog wakker als wij slapen? Ook deze nummers zitten weer boordevol leuke opdrachten en muzische activiteiten, waar de kleuters zeker voor wakker blijven!

Kijk zeker ook op de website via Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi. Daar vindt u extra werkblaadjes bij de nrs.5 helemaal gratis .

 

 

Kid'i
Vergeet niet de aanvullingen te bekijken bij ieder nummer op uw Kid’i-applicatie. Heb je Kid’i nog niet gedownload? Klik dan hier.

Instapmoment januari
Voor veel 2,5-jarigen was het maandag 5 januari een grote dag. Voor het eerst naar school! Laat uw instappertjes alvast kennismaken met Dopido. Alle informatie over de abonnementen
vindt u op de Dopido-website of in de folder voor de ouders

Enquête tijdschriften
Ongeveer 2000 leerkrachten hebben onze jaarlijkse leerkrachtenenquête ingevuld over de tijdschriften. Bedankt daarvoor! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie mening, opmerkingen en advies. Wordt vervolgd!

 

  
  
  

 

Gezocht: nieuwe naam boekenabonnementen!
Onze leestijdschriften zijn er voor alle leeftijden, van de onthaalklas tot het zesde leerjaar. Al die afzonderlijke abonnementen willen we graag samenbrengen op één gemeenschappelijke website en facebookpagina. Daarvoor zoeken we een overkoepelende naam. We horen graag jullie ideeën! Mail ze naar kathleen.schuyten@verbode.be. De drie meest originele namen worden beloond met een boekenpakket van leesbeestje.

Op de agenda ...

COV-beurzen voorjaar 2015

  • 14 maart 2015 in de BRABANTHAL te LEUVEN
  • 08 april 2015 in de Xpo te KORTRIJK
  • 14 april 2015 in het ICC te GENT
  • 16 april 2015 in het CC te HASSELT

Kleuters in omloop

Met Kleuters in omloop werkt u op een leuke en gevarieerde manier aan alle bewegingsthema's uit het leerplan.

Dit boek bevat 50 volledig uitgewerkte activiteiten op uitscheurbare fiches. Op elke fiche vindt u een duidelijke illustratie van de materiaalopstelling, de ontwikkelingsdoelen, praktische tips, mogelijkheden voor differentiatie ...

In voorbereiding, meer info >>>

Wedstrijd

   

De nummers 6 van Dopido, Dokadi en Doremi staan helemaal in het teken van carnaval! Wat maken jullie in de klas? Stuur een foto van jullie knotsgekke knutselwerkjes naar onze redactie (kathleen.schuyten@averbode.be).
Je maakt kans om een pakket van Nellie en Cezar te winnen bestaande uit een memospel, een boek
en de DVD 'Herfstschatten'.

 Vind ons leuk op uitgeverijaverbode Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be