Nieuwsbrief 6: Ontdek het als eerste …
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.

Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 6: Ontdek het als eerste …

Educatieve tijdschriften

Lang leve mama en papa!
Na een welverdiende paasvakantie, duiken we enthousiast het derde trimester in. In mei is het weer tijd om alle mama’s te vieren. In de nummers 8 en 9 kunt u leuke moeder- én vaderdagknutselwerkjes vinden. Want we vergeten ook de papa’s niet. Voor de mama’s knutselen we leuke hebbedingetjes in het thema lente: een memohouder, een gezelschapsspel of een vlinderbroche. Voor de papa’s maken we stoere bouwwerkjes: een leuk huisje of een auto vol lekkers.

Extra materiaal
In Dokadi 8 en 10 vindt u de leuke grote posters in het thema lente en zomer.

Kijk zeker ook op de website via Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi. Daar vindt u extra werkblaadjes helemaal gratis .

  

  

 
 

 

Kid'i
Op ons digitale leerplatform Kid’i kunt u nu nog steeds gratis de digitale leesknuffel ‘Niet bang zijn Kleine Wolf’ downloaden, een mooi verhaal over gevoelens.
U vindt er het digitale verhaal maar ook een theaterhoekje en een spelletjes- en knutselhoek!

Heeft u Kid’i nog niet gedownload? Start dan hier.

Wilt u eerst de presentatie bekijken (pdf), klik dan hier.

Benieuwd welke thema's onze tijdschriften volgend jaar voor u in petto hebben? Ontdek het programma 2015-2016 van Dopido, Dokadi, Doremi, Leesbeestje en Leesknuffel.

 

 

 
 

Bijna zomer!
Het mooie weer van de voorbije dagen doet ons al dromen van de zomervakantie. Bestel op tijd onze leuke vakantieboeken. 56 pagina’s vol speelplezier voor zonnige momenten én regendagen!

Oefenboeken
Met de oefenboeken van Nellie en Cezar kunnen kleuters ook tijdens de vakantie op een speelse manier blijven oefenen en leren. De oefenboeken zitten dit jaar in een heel nieuw jasje! We leggen de nadruk op taal en wiskunde en voegen extra suggesties voor ouders toe. Leuke stickers maken het super aantrekkelijk voor de kleuters. 

Bestel ze nu

Nellie en Cezar zijn jarig!
Nieuwsgierige muis Nellie en stoere kikker Cezar zijn twee dikke vrienden. Al sinds 1995 tekent Ingrid Godon, een van de bekendste Belgische illustratoren, deze onafscheidelijke figuurtjes. Hun 20ste verjaardag vieren we met een heuse theatervoorstelling, vanaf september 2015! Kijk op www.nellie-cezar.be voor alle informatie.

Op de agenda ...

Save the date
Uitgeverij Averbode organiseert op 25 augustus 2015 een Kleuterdag om de tijdschriften en nieuwe leermiddelen 2015-2016 voor te stellen.
Een daverend spektakel met o.a. als primeur de theatervoorstelling van Nellie & Cezar.

Meer info en inschrijven via www.averbode.be/kleuterdag2015

Groei mee met Cas en Lisa

Met Groei mee met Cas en Lisa werkt u op een speelse manier aan relationele en communicatieve vaardigheden bij kleuters.

De terugkerende maandthema's vormen een rode draad doorheen de kleuterschool met voldoende ruimte voor uw eigen invulling en planning. Zo groeien de kleuters samen met Cas en Lisa in hun communicatievaardigheden, hun empathisch vermogen en hun zelfvertrouwen.

>>> lees meer
>>> bestellen

Wedstrijd

   

Welke zijn de 4 titels van Leesbeestje 2015-2016? Stuur uw antwoord samen met uw volledige gegevens naar wedstrijd@dopido.be, wedstrijd@dokadi.be of wedstrijd@doremi.be . Onderwerp: Wedstrijd KO6.
U kunt leuke boekenpakketten winnen voor in de klas!

 Vind ons leuk op uitgeverijaverbode Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be