Nieuwsbrief 1: We vliegen erin!
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.

Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 1: We vliegen erin! 
 ...ten velde in Geel

Educatieve tijdschriften

Welkom terug!
We hopen dat u een deugddoende vakantie achter de rug heeft, zodat u samen met uw kleuters in volle vaart het nieuwe schooljaar kunt invliegen. In onze nummers 1 hebben we alvast toffe opdrachten en knutselwerkjes verzameld om jullie een spetterende start te bezorgen. Zo kunnen de peuters in Dopido een familiemuur maken, knutselen ze in Dokadi een kleine versie van zichzelf en vliegen ze het nieuwe schooljaar in met een luchtballon uit Doremi.

Kijk zeker ook op de website via Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi. Daar vindt u extra werkblaadjes helemaal gratis .

  

  

Nellie en Cezar zijn jarig!
Nieuwsgierige muis Nellie en stoere kikker Cezar zijn al sinds 1995 twee dikke vrienden. Deze 20ste verjaardag moet gevierd worden op een gepaste manier! En dat doen we o.a. met een heuse theatervoorstelling, gedurende het hele schooljaar! Kijk op www.nellie-cezar.be om te zien waar ze dit spetterend feest samen met jullie komen vieren! (Productie van Theaterproductiehuis Banann)

  


Vernieuwde Plus
Sinds dit schooljaar is het PLUS-abonnement vernieuwd. Voortaan vindt u tal van extra’s online bij elk nummer, zoals fiches, een digitaal voorleesverhaal bij elk tijdschrift, luisterspelletjes, alle nodige doelen en downloadbare werkbladen voor meer differentiatie.
Ontdek de nieuwe PLUS gratis tot 30/10/2015!

Om vanaf 1/11/2015 gebruik te kunnen maken van deze extra’s, dient u zich te registreren met uw persoonlijke code die u als abonnee terugvindt in uw PLUS nr 3. Meer info vindt u op Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi
Lees en bewaar uw PLUS nr. 3 zorgvuldig.

  

  

 

 
 

 

Ontdek ook het digitale platform Kid’i, voor Doremi en Leesknuffel.

  • Met een digitaal verhaal en spelletjes als aanvulling op Doremi en Doremi Extra. Gratis voor PLUS-abonnees, € 5/jaar voor leerlingen. Kid'i-Doremi is tot 1/11/2015 gratis toegankelijk voor iedereen!
    >>>
    Meer info 
  • Met extra digitale verrijking van de verhalen als aanvulling op Leesknuffel.
    U kunt nu nog steeds gratis de digitale leesknuffel ‘Niet bang zijn Kleine Wolf’ downloaden, een mooi verhaal over gevoelens.
    >>> Meer info

Heeft u Kid’i nog niet gedownload? Start dan hier.

Wilt u eerst de presentatie bekijken (pdf), klik dan hier.

Jaarpakket Wereldoriëntatie
Slechts € 15 in combinatie met Dopido, Dokadi of Doremi
Bestel nu het volledige lessenpakket dat beantwoordt aan de doelen van alle domeinen binnen w.o., met stappenplannen, posters, proefjes, een pagina in elk tijdschrift, een handleiding en digitale aanvullingen zoals geluidenspelen, extra werkblaadjes ... In de nummers 4 vindt u o.a. een recept, een geluidenbank en proefjes rond geluiden.
Bekijk en download gratis hoofdstuk 1!
>>> Meer info

Op de agenda ...

Flanders Education

 

TO-TAAL

De map structureert het leerplan taal op een duidelijke manier en biedt ondersteuning bij het realiseren van alle doelen.

De voorgestelde activiteiten vormen een ideale basis om met uw kleuters aan de slag te gaan. Daarnaast is er voldoende ruimte om creatief in te spelen op wat de kleuters zelf aanbrengen. TO-TAAL is opgebouwd aan de hand van 8 rubrieken .

>>> Meer info & bestellen

 Vind ons leuk op uitgeverijaverbode Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be