Nieuwsbrief 6: Ontdek het als eerste …
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 6: Ontdek het als eerste …

 

Kleutertijdschriften

In primeur!
Benieuwd wat onze tijdschriften volgend jaar voor u in petto hebben? Ontdek het programma 2016-2017!

   
 

 

En deze maand ...

Heroes to the rescue!
In mei zit uw klas vol superhelden. Stoer en sterk, slim en dapper. In Dopido maken we onder meer een superheldenmasker, Dokadi gaat op avontuur met Super Cezar en Mega Nellie en Doremi Extra staat in het teken van schrijfmotoriek. En elk tijdschrift brengt u ook een fijne knutselopdracht voor grote superheld papa.

1,2,3 start!
De Olympische Spelen komen er aan, dus in juni zetten we u en uw klas in beweging! Dopido 10 staat in het teken van alles wat rolt. In Dokadi vindt u een mooie zomerse zoekplaatposter en in het verhaal van Doremi geven Nellie en Cezar u de nodige inspiratie om zelf Olympische Spelen te organisieren.

Kijk zeker ook op de website via Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi. Daar vindt u extra werkblaadjes .

 

  

 
 

Bijna zomer!
Het slechte weer van de voorbije dagen doet ons al dromen van de zomervakantie. Bestel op tijd onze leuke vakantieboeken. 48 pagina’s vol speelplezier voor zonnige momenten én regendagen!

Oefenboeken
Met de oefenboeken van Nellie en Cezar kunnen kleuters ook tijdens de vakantie op een speelse manier blijven oefenen en leren. We leggen de nadruk op taal en wiskunde en voegen extra suggesties voor ouders toe. Leuke stickers maken het super aantrekkelijk voor de kleuters. 

Bestel ze nu

Nieuws van onze partner

VLAAMSE STICHTING VERKEERSKUNDE

Loopfietsbrevet (1e of 2e kleuterklas)
De VSV heeft een loopfietsbrevet voor kleuters ontwikkeld. Het gaat om een educatief pakket, met een handleiding vol oefeningen, spelletjes en een loopfietsparcours. In het pakket zitten ook 30 loopfietsbrevetjes en stickervellen, om de kleuters mee naar huis te geven als ze het parcours hebben afgelegd.
Het loopfietspakket kost € 10 op webshop.verkeeropschool.be.

De eerste 100 bestellers ontvangen gratis het prentenboek 'Een fiets voor Bas'!      
Meer info: klik hier (pdf) of  
via de
website.

 

TO-TAAL

In acht rubrieken structureert de map TO-TAAL het leerplan taal op een duidelijke manier en biedt ondersteuning bij het realiseren van alle doelen . De voorgestelde activiteiten vormen een ideale basis om met uw kleuters aan de slag te gaan.

Daarnaast is er voldoende ruimte om creatief in te spelen op wat de kleuters zelf aanbrengen.

>>> meer informatie en bestellen

 / uitgeverijaverbode Uitgeverij Averbode • Postbus 54 • 3271 Averbode
www.averbode.be