Nieuwsbrief 6: volledig vernieuwd kleuteraanbod 2017
E-mail onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
Ontdek al onze tijdschriften en educatieve uitgaven

 

Nieuwsbrief 6: Ontdek het volledig vernieuwd kleuteraanbod 2017

 

Kleuterabonnementen

Volledig vernieuwd kleuteraanbod vanaf september 2017:
belevingsdozen die uw leerlingen het thema helemaal laten door- en beleven, zowel op school als thuis, op papier als digitaal.  Verspreid over het schooljaar ontvangt u drie belevingsdozen met alle leermiddelen en tijdschriften voor een heel trimester!
Zo kunt u uw lessen ruim op tijd voorbereiden.

>>> Meer info op onze site  

>>> programma 2017-2018 kleuteronderwijs


 
 

Bijna zomer!
Het koude weer van de voorbije dagen doet ons al dromen van de zomervakantie. Bestel op tijd onze leuke vakantieboeken. 48 pagina’s vol speelplezier voor zonnige momenten én regendagen!

Oefenboeken
Met de oefenboeken van Nellie en Cezar kunnen kleuters ook tijdens de vakantie op een speelse manier blijven oefenen en leren. We leggen de nadruk op taal en wiskunde en voegen extra suggesties voor ouders toe. Leuke stickers maken het super aantrekkelijk voor de kleuters. 

Bestel ze nu

 

 

 

Het laatste trimester is van start gegaan en het schooljaar loopt bijna ten einde, maar tijd om uit te rusten is er nog niet. Zet uw kleuters aan het werk als bakker, brandweerman of postbode. In de nummers 9 vindt u ook de knutselwerkjes voor vaderdag:

In Dopido bakken de peuters lekkere broodjes voor papa, die ze kunnen verpakken in een zelfgemaakte broodzak.

Met het brandweerspel uit Dokadi kunnen de kleuters én de papa’s zich helemaal uitleven.

De oudste kleuters kunnen papa verrassen met een mooi postbakje uit Doremi en een geheime brief die u op onze website kunt downloaden.

Na al het harde werk, kunnen de kleuters bijna beginnen dromen van de lange, verdiende vakantie. Dompel hen eerst nog onder in een sprookjesachtige sfeer met Roodkapje, De Wolf en de 7 geitjes en het verhaal van Hans en Grietje. Wie is er bang van de grote, boze wolf? 
 
Oefen nieuwe woordjes, speel memory, leer tellen en herken schaduwen bij Dopido en Dokadi op de Kid'i-app. Bij Doremi op de Kid'i-app kunnen de kleuters zich amuseren met woordjes oefenen, memory, sudoku of een zoekspel.

Kijk zeker ook op Uw Dopido, Uw Dokadi en Uw Doremi. Daar vindt u extra werkblaadjes.

Ontdek ook Dopido, Dokadi en Doremi op Pinterest.

 

Sterretjes aan de hemel

 

Sterretjes aan de hemel is een eigentijdse methode rooms-katholieke godsdienst voor het kleuteronderwijs. De methode begeleidt kleuters in hun religieuze en levensbeschouwelijke groei aan de hand van hedendaagse, kindvriendelijke werkvormen en aantrekkelijke lesmaterialen.

NIEUW! Tal van aanvullende materialen om de Bijbelverhalen nog dichter bij uw kleuters te brengen: handpoppen, spellensets, digitale klikbijbels, mini-bijbelboekjes ...

Meer info en bestellen >>>

Op de agenda...

Leermiddelenbeurs 29 april 2017

Volg al onze evenementen via Facebook

    Uitgeverij Averbode nv • Postbus 54 • 3271 Averbode
bestellingen@uitgeverijaverbode.be • www.uitgeverijaverbode.be