2

Welkom (onthaaltaal)

Welkom – onthaaltaal voor peuters en kleuters

 

Welkom – onthaaltaal voor peuters en kleuters focust op de basiswoordenschat die kleuters vanaf de eerste dag nodig hebben. Met woordkaartjes, prentverhalen zoekprenten en een memoryspel biedt Welkom leerkrachten én ouders een houvast om aan de slag te gaan met (anderstalige) kleuters die nog veel moeite hebben met het Nederlands.

Op Kid’i wordt het taalaanbod van Welkom digitaal tot leven gebracht. De kleuters kunnen de verhalen bekijken en beluisteren en ze kunnen digitale spelletjes spelen op hun niveau om de woordenschat op een speelse manier in te oefenen.

Welkom op Kid'i

  • Veertien thematische verhalen die bekeken en beluisterd kunnen worden, vanuit het vertelperspectief van Elias (basisniveau) of Sara (uitbreidingsniveau)
  • Vier soorten interactieve digitale spellen om de woordenschat op een speelse manier in te oefenen: woordkaartjes, memory, zoekprenten en chronologisch ordenen. Elk spel kan op basisniveau of op uitbreidingsniveau gespeeld worden.

Praktische info

  • De aankoop geeft de school voor onbeperkte duur toegang tot de verhalen en de spellen. 
  • Na bestelling wordt aan de contactpersoon van de school een activatiecode met de nodige uitleg toegestuurd waarmee de toepassing kan geactiveerd worden. 
  • De activatiecode is beperkt tot één gebruiker en drie toestellen.

Vragen over de Kid'i-app?