2

Naomi Magazine

Naomi Magazine (leerkrachtenabonnement)

  • 4 kindertijdschriften
  • 4 MagaZINes
  • 4 leermiddelen

De leerkracht wordt meer dan ooit ondersteund bij het gebruik van de geloofstijdschriften op school. Elk magaZINe in A4-formaat omvat 8 pagina’s: intro, situering in het liturgisch jaar (belangrijke feesten), didactische suggesties, extra werkbladen, ritueel en knutselwerk (stappenplan).
U vindt in elk magaZINe een A3-kartonpagina met knipfiguren uit de Bijbelverhalen (bibliodrama) of spel- en knutselelementen.
Extra werkbladen vindt u op de didactische website.
U ontvangt een leermiddel per themanummer.
Bekijk hieronder wat we in 2022-2023 voor u in petto hebben.

 

Lichtpuntjes I - Vier hoopvolle Bijbelverhalen die je vertrouwen geven

In dit kijk- en (voor)leesboek met grote illustraties vindt u de vier hoopvolle Bijbelverhalen die in het schooljaar 2022-2023 aangeboden worden in het magaZINe. Bij het tijdschrift is er dus een apart en handig kijk- en (voor)leesboek, dat u samen met het eerste nummer van uw magaZINe ontvangt met didactische suggesties per Bijbelverhaal.
(Bij magaZINe 1)

 

 

Week na Week - Bidkalender deel 1

Deze kleurrijke weekkalender wordt in twee delen aangeboden. Het eerste deel wordt aangeboden bij nummer 2 van uw magaZINe, het tweede deel bij nummer 4. Ze bevatten originele en eigentijdse gebeden die het kerkelijk jaar, het schooljaar en de seizoenen volgen of die verband houden met de thema’s van de tijdschriften. Naast de katholieke feesten komen er ook feesten van andere levensbeschouwingen en culturen aan bod. Met mooie symbolische foto’s.
(Bij magaZINe 2)

 
 

Feest voor Pater Damiaan

Dit leermiddel biedt concrete suggesties om met kinderen aan de slag te gaan rond het thema Pater Damiaan en dit naar aanleiding van de viering dat hij precies 150 jaar geleden aankwam op Molokaï.
(Bij magaZINe 3)

 
 

Week na Week - Bidkalender deel 2

Dit is het tweede deel van de kleurrijke weekkalender. De kalender wordt aangeboden bij nummer 4 van uw magaZINe. Ook dit deel bevat originele en eigentijdse gebeden die het kerkelijk jaar, het schooljaar en de seizoenen volgen of die verband houden met de thema’s van de tijdschriften. Naast de katholieke feesten komen er ook feesten van andere levensbeschouwingen en culturen aan bod. Met mooie symbolische foto’s.
(Bij magaZINe 4)