2

Naomi Magazine

 

Naomi Magazine (leerkrachtenabonnement)

  • 4 kindertijdschriften
  • 4 MagaZINes
  • 4 leermiddelen

De leerkracht wordt meer dan ooit ondersteund bij het gebruik van de geloofstijdschriften op school. Elk magaZINe in A4-formaat omvat 8 pagina’s: intro, situering in het liturgisch jaar (belangrijke feesten), didactische suggesties, extra werkbladen, ritueel en knutselwerk (stappenplan).
U vindt in elk magaZINe een A3-kartonpagina met knipfiguren uit Bijbelverhalen(bibliodrama) of spel- en knutselelementen.
Extra werkbladen vindt u op de didactische website.
U ontvangt een leermiddel per themanummer:

 

Samen sterk I - Vier krachtige Bijbelverhalen die verbinden

In dit kijk- en (voor)leesboek met grote illustraties vindt u de vier verbindende Bijbelverhalen die in het schooljaar 2021-2022 aangeboden worden in het magaZINe. Bij het tijdschrift is er dus een apart en handig kijk- en (voor)leesboek, dat u samen met het eerste nummer van uw magaZINe ontvangt met didactische suggesties per Bijbelverhaal. (Bij magaZINe 1)

 

Op weg naar Kerstmis - Adventskalender

Met deze mooie en leerrijke adventskalender op A2-formaat en 44 stickers wordt aftellen naar Kerstmis nog leuker. (Bij magaZINe 2)

 
 

Verbinden in alle hoekjes

Dit leermiddel biedt heel wat concrete ideeën om godsdienst binnen te brengen in de speel- en leerhoeken. (Bij magaZINe 3)

 
 

Op weg naar Jezus

De kinderen krijgen de kans om mee op weg te gaan met Jezus. Ze spelen het grote Jezus-spel met de hulp van een Jezusposter en stickers van Jezusbeelden. (Bij magaZINe 4)