Wat voor weer wordt het? - Bronnenboek (5 ex.)

Wat voor weer wordt het? - Bronnenboek (5 ex.)

Set van 5 exemplaren

Waarom hebben Europa en Afrika een verschillend klimaat? Hoe reageren mensen, planten en dieren op het weer? En waar komt de regen en de wind vandaan? Dit bronnenboek geeft de antwoorden op die en nog veel meer vragen.

In de natuur zijn voldoende aanwijzingen te zien die ons vertellen wat voor weer het wordt. De leerlingen gaan mee op ontdekking met Pieter, onze weerman, en komen alles te weten over het weer en het klimaat.

Wat voor weer wordt het? - Bronnenboek (5 ex.)
Wat voor weer wordt het? - Bronnenboek (5 ex.)

Specificaties

300285
9789031741991
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Wereldoriëntatie
5e leerjaar , 6e leerjaar
PROMOTIE Stockverkoop , Leerlingenmateriaal
Ontdek, denk & doe
Reekscover

Over deze reeks

Met de reeks Ontdek, denk & doe biedt u STEM-onderwijs op een aantrekkelijke en kindvriendelijke manier. Aan de hand van zes bronnenboeken gaan de leerlingen op ontdekkingstocht doorheen de wereld van wiskunde, ict, wetenschap, techniek ...

Elk boek behandelt een boeiend multidisciplinair thema. Het thema wordt in tijdschriftenstijl gepresenteerd, met veel foto’s, illustraties en gemakkelijk te begrijpen tabellen en diagrammen. Daarnaast is er ook ruime aandacht voor persoonlijk engagement, zoals burgerzin, milieuzorg ... Dit alles vergroot de betrokkenheid van de leerlingen.