Adomania 2 - Digitaal leerkrachtpakket

Adomania 2 - Digitaal leerkrachtpakket

Bordboek, didactische website en Parcours digital

Prijs: zie prijsoverzicht op de methodewebsite.

Betalend. Exclusief voor gebruikers van de methode. Voor een bestelling contacteer uw pedagogisch afgevaardigde.

Adomania is onze gloednieuwe methode Frans voor de 1e graad A-stroom, conform de nieuwe eindtermen en het nieuwe leerplan.

Het digitale leerkrachtpakket geeft toegang tot het bordboek, de didactische website en Parcours digital.

  • Bordboek: digitale versie van het leerwerkboek met tal van mogelijkheden. Met een paswoord kunt u uw leerlingen (eventueel gefaseerd) toegang geven tot de oplossingen. Het bordboek bevat ook tal van geïntegreerde audio- en videofragmenten.
     
  • Didactische website: gebruiksvriendelijke website met de handleiding, correctiesleutels, updates, uitbreidingsmateriaal (o.a. evaluatiedocumenten) enz.
     
  • Parcours digital: een gloednieuw digitaal oefenplatform met meer dan 120 interactieve oefeningen voor woordenschat, grammatica, communicatie en fonetiek. Parcours digital is multi-inzetbaar en stimuleert zelfstandig werken: u laat de leerlingen thuis oefeningen maken als huiswerk of biedt hen extra oefenkansen in de klas.

Adomania 2 - Digitaal leerkrachtpakket
Adomania 2 - Digitaal leerkrachtpakket

Specificaties

Frans
Niveau A2
aso
Methode , Leerkrachtenmateriaal , Digitale materialen
Adomania
Reekscover

Over deze reeks

Adomania is onze nieuwe methode Frans voor de 1e graad A-stroom, de doorstroomfinaliteit en taalsterke klassen van de dubbele finaliteit. Ze is volledig conform de nieuwe eindtermen en het nieuwe leerplan.