Sonar - Economische vorming - Digitaal leerkrachtenpakket

Sonar - Economische vorming - Digitaal leerkrachtenpakket

Ruime ondersteuning voor de leerkracht

Betalend. Exclusief voor gebruikers van de methode. Voor een bestelling contacteer je pedagogisch afgevaardigde.

Dit leerkrachtenpakket bevat alle digitale ondersteuning die je nodig hebt voor het onderdeel economische vorming. Het is geschikt voor zowel de doorstroomfinaliteit als de dubbele finaliteit.

Bordboek: digitale versie van het leerwerkboek met tal van mogelijkheden. Met een paswoord kun je je leerlingen (eventueel gefaseerd) toegang geven tot de oplossingen. Het bordboek bevat ook geïntegreerde videofragmenten, nuttige links ... 

Didactische website: gebruiksvriendelijke website met de handleiding, correctiesleutels, updates, uitbreidingsmateriaal (o.a. evaluatiedocumenten) enz.

Disco-oefenplatform: verschillende interactieve oefenreeksen waarmee je leerlingen op hun niveau de leerstof kunnen inoefenen. Op jouw dashboard worden de analytics aangeboden door middel van handige widgets. Zo heb je een duidelijke kijk op de resultaten en vooruitgang van individuele leerlingen en volledige klassen.

Sonar - Economische vorming - Digitaal leerkrachtenpakket
Sonar - Economische vorming - Digitaal leerkrachtenpakket

Specificaties

MEAV
3e middelbaar , 4e middelbaar
aso
Methode , Leerkrachtenmateriaal , Digitale materialen
Sonar
Reekscover

Over deze reeks

Nieuwe en projectgerichte methode voor het vak maatschappelijke, economische en artistieke vorming in de doorstroomfinaliteit én de dubbele finaliteit.

Sonar bestaat voor de 2e graad uit apart verkrijgbare thematische leerwerkboeken die telkens op één component focussen. Voor economische vorming differentiëren we tussen de D- en de D/A-finaliteit.