Leespas - Jaargang 2019-2020

Leespas - Jaargang 2019-2020

Pakket met 9 mooie leesboeken

Vuur in de pan
Kok kookt graag. Maar Kat komt vaak in de keuken om te smullen en te proeven. Dat vindt Kok niet zo leuk. Dus wil hij Kat foppen ...

Niet zo veel
Tim moet van juf schatten zoeken in het bos. Hij vindt heel wat. Maar hij mag niets meenemen. Dat willen de dieren niet. Wat moet hij nu aan juf vertellen?

Een gat in de sok
Heks wordt wakker. Ze doet haar kleren aan. Maar wat is dat? Er zit een gat in haar sok. Wat nu?

Pizza Pip
Pip verveelt zich. Dan krijgt hij een kaart van zijn neef uit Italië. Nu heeft Pip een idee. Hij wil pizza's bakken in zijn iglo.

Wie is bang in het donker?
Tim mag gaan slapen bij An. Dat vindt hij wel leuk. Maar hij is bang in het donker. Dat mag An niet weten. Want dan lacht ze hem vast uit!

Kerst met Big en Pop
Het is de avond voor Kerstmis. De Kerstman gaat op pad. Big en Pop zitten op de slee. Plots vallen ze van de slee. Zien ze de Kerstman ooit nog terug?

Aap wil geen krulstaart meer
Aap houdt niet van zijn krulstaart. Hij wil er van af! Hij vraagt zijn vriend Rat om hem daarbij te helpen. Maar dat gaat niet zo gemakkelijk ...

Flup en papa
Flup verveelt zich. Hij wil naar het bos. Papa wil wel mee. Maar hij moet eerst nog van alles doen. Waarom treuzelt papa toch zo?

Raf vangt een boef
Raf is een kei in het vangen van boeven en schurken ... op zijn spelconsole. Maar het is mooi weer, dus wil mam dat Raf buiten gaat spelen. Maar is Raf daar buiten ook zo goed in boeven vangen?

Leespas - Jaargang 2019-2020
Leespas - Jaargang 2019-2020
30,00 €

Specificaties

1e leerjaar
306379
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Reekscover

Over deze reeks

Een jaargang van Leespas bestaat telkens uit negen mooi geïllustreerde leesboeken. Elk verhaal wordt op twee niveaus aangeboden. Ideaal voor beginnende lezers.

Er is ook telkens een voorgelezen versie op YouTube om het lezen te ondersteunen.