4 spannende avonturen van Robbe en Bas

4 spannende avonturen van Robbe en Bas

4 strips voor jonge lezers

Robbe en zijn hond Bas zijn de beste vrienden. Dankzij deze vier gebundelde strips worden ze ook beste maatjes met de leesgierige kapoenen in jouw klas. De strips zijn ideaal voor jonge lezers van de 1e en 2e graad lager onderwijs.

Strip 1: Op zoek naar een schat (AVI-M4)
Oom Cactus wil met Robbe en Bas naar de rommelmarkt. Mama wil dat ze een brood halen. Maar Robbe en Bas zijn moe … Er belt iemand aan. Hij geeft het duo een schatkaart. Vinden Robbe en Bas de schat? Of zijn ze daar ook te moe voor?

Strip 2: Thuis in het donker (AVI-M4)
Robbe en Bas kijken tv. Plots valt de stroom uit. Mama en papa zijn niet thuis. Robbe en Bas zijn bang. Het spook van Chipolata zit hen op de hielen. Wie doet het licht weer aan?

Strip 3: Cowboy Bill in de bieb (AVI-M4)
Robbe ontdekt de nieuwe film van Cowboy Bill. Hij wil meteen de strips weer lezen! Maar alle boeken in de bieb zijn weg. Waar zijn ze naartoe?

Strip 4: Hallo Bas? (AVI-M4)
Papa zorgt voor de lunch van Robbe en Bas. Hij stopt per ongeluk zijn telefoon in de brooddoos van Robbe. Vindt papa zijn telefoon nog terug?

Met code VERHUIS = 50% korting

4 spannende avonturen van Robbe en Bas
4 spannende avonturen van Robbe en Bas

Specificaties

1e leerjaar , 2e leerjaar , 3e leerjaar , 4e leerjaar
312494
9789464451931
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Reekscover

Over deze reeks

Robbe en zijn gekke hond Bas zijn de beste vrienden. Dankzij hun kortverhalen en strips worden ze ook beste maatjes met jouw leesgierige kapoen.

Voor aarzelende lezers zijn de stripverhalen een extra stimulans om liever te lezen.