4 heerlijke avonturen van Robbe en Bas

4 heerlijke avonturen van Robbe en Bas

4 strips voor jonge lezers

Robbe en zijn hond Bas zijn de beste vrienden. Dankzij deze vier gebundelde strips worden ze ook beste maatjes met de leesgierige kapoenen in jouw klas. De strips zijn ideaal voor jonge lezers van de 1e en 2e graad lager onderwijs.

Strip 1: Prei! (AVI-M4)
Robbe heeft grote honger.  Mama en papa maakten worstjes, puree en ... prei?!  Van dat laatste wil Robbe niets weten. Mama en papa zijn daar niet zo blij mee. Kunnen ze Robbe overtuigen om prei te eten?

Strip 2: Pannenkoeken! AVI-M4)
Het is Lichtmis. Dat wil zeggen: tijd voor pannenkoeken! Maar de bloem en de eieren zijn op. En de winkels zijn al dicht. Papa, Robbe en Bas gaan op zoek naar bloem en eieren. Eten ze toch nog pannenkoeken vanavond?

Strip 3: Uit eten (AVI-M4)
Mama is jarig. Ze gaat samen met papa, Robbe en Bas uit eten. Mama houdt van de Indische keuken. Maar Bas mag niet binnen in het restaurant! Hij belooft om braaf  te wachten buiten ...

Strip 4: Komen eten (AVI-M4)
Robbe nodigt Anna uit voor een etentje. Samen met mama en Bas maakt hij  een heerlijke pizza.  Maar die brandt aan. Wat een pech!  Kan Robbe Anna nu nog blij maken met een heerlijk etentje?

Met code VERHUIS = 50% korting

4 heerlijke avonturen van Robbe en Bas
4 heerlijke avonturen van Robbe en Bas

Specificaties

1e leerjaar , 2e leerjaar , 3e leerjaar , 4e leerjaar
313312
9789464452983
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Reekscover

Over deze reeks

Robbe en zijn gekke hond Bas zijn de beste vrienden. Dankzij hun kortverhalen en strips worden ze ook beste maatjes met jouw leesgierige kapoen.

Voor aarzelende lezers zijn de stripverhalen een extra stimulans om liever te lezen.